Language:

Werkwijze

Werkwijze

Hoe ziet onze aanpak er uit? Hoewel onze werkwijze voor elke klant op maat wordt gemaakt zijn er toch enkele elementen die altijd weer terugkomen. Hieronder beschrijven wij onze vaste aanpak.

Inventarisatie van uw behoeften

Zodra u een afspraak heeft gemaakt met een van onze adviseurs komt hij of zij graag langs om nader met u kennis te maken en te inventariseren welke behoeften u heeft op het gebied van personele invulling. Elke adviseur heeft bij ons zijn eigen specialisme zodat wij altijd iemand bij u langs sturen die kennis heeft van uw branche. De volgende zaken komen tijdens dit gesprek o.a. aan bod:

- Duur van het project
- Gewenst aantal arbeidskrachten/arbeidsuren of gewenste productie
- Werktijden
- Werkomstandigheden
- Werkkleding en PBM’s
- Welke CAO er wordt gehanteerd
- De eisen welke u stelt aan de arbeidkrachten op het gebied van taal, opleiding, werkervaring, certificaten etc.
- Welke (specifieke) regels u hanteert op de arbeidsplek

Ook leggen wij u onze verschillende soorten dienstverlening uit en bekijken we welke vorm het beste bij u past.

Offerte op maat

Als uw wensen in kaart zijn gebracht gaan wij aan de slag om voor u een passend voorstel te maken. U ontvangt van ons altijd een helder en transparant voorstel op op basis van een tarief per gewerkt uur of per geproduceerde eenheid. Standaard zijn onze tarieven inclusief huisvesting, vervoer en PBM’s voor onze uitzendkrachten (tenzij u zelf specifiek vraagt om hier uitzonderingen in te maken). Geen verborgen kosten dus. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Werving en Selectie

Nadat u uw goedkeuring heeft gegeven aan ons voorstel gaan wij opzoek naar de juiste kandidaten voor het project. In sommige gevallen maken wij, voor de afdeling recruitment aan de slag gaat, nog een afspraak met u waarbij ook onze recruiter bij u langs komt om zelf het werk en de werkomstandigheden te bekijken. Als het om werven en selecteren gaat laten wij niets aan het toeval over om de perfecte match tot stand te brengen.

Eigen werving en selectie kantoren in Nederland, Engeland, Duitsland, Polen en Portugal, een uitstekend netwerk en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij razendsnel de meeste geschikte kandidaten voor u kunnen selecteren.

Begeleiding

Al onze medewerkers worden de eerste dag op de werkvloer begeleid door een van onze coördinatoren. Maar ook daarna is onze coördinator of realtiebeheerder regelmatig op de werkvloer om te zorgen dat alles optimaal verloopt.

Evaluatie 

Regelmatig evalueren wij, met u, onze dienstverlening. De frenquentie hiervan is geheel afhankelijk van uw eigen wensen. Met de feedback die we krijgen gaan wij direct aan de slag zodat wij zeker weten dat onze diensten altijd geheel naar uw wens verlopen.

Calamiteiten

Omdat veel van onze opdrachtgevers ’s avonds, ‘s nachts en/of in het weekend werken, zijn wij altijd bereikbaar in geval van calamiteiten. We hebben hiervoor een speciaal noodnummer dat zowel door onze uitzendkrachten als onze opdrachtgevers kan worden gebeld wanneer onze hulp gewenst is.